måndag 9 augusti 2010

Idag ska jag.....Hej hopp!

Då var det måndag, första jobbnatten ligger bakom mig och vardagskänslan har redan infunnit sig. Natten på jobbet gick helt okej måste jag säga och det var kul att träffa kollegorna igen *ler*.

Idag ska jag och min vän Annika göra ett försök att komma igång med spinningen igen. Jag har inte varit där sedan december. Puh så jobbigt det kommer att bli, men jag ska ta mig igenom detta. Känslan efteråt är ju så skön när man känner sig så där härligt duktig *ler*.


Idag hissar jag flaggan för min snälla och söta svägerska som fyller år! Hurra hurra hurra för dig Ulrika!

Ha en skön kväll alla mina vänner, och speciellt du Ulrika!


Kramis/Heléne

12 kommentarer:

 1. Vilken känsla menar du? Den där av att ligga skönt på golvet i en pöl av svett?? *fniss*

  Jag har ingen cykel, tur för mig det!

  Ha en trevlig kväll!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 2. hahahaha....är det du på cyklen eller? ;)) du är så välkommen ikväll,jag är laddad till tusen så det blir ös vill jag lova, PS: skönt att jag inte var ensam om att tycka att det var ok att börja jobba igen! /KRAM

  SvaraRadera
 3. Nämen, var du tvungen att namnge mig...!!! Hade det inte räckt med ett A - då kan det ju vara nästan vem som helst... Jaha, då är man ju tvungen att "spinna" idag då! ;-) Men det kanske är den här "blogg-pressen" som ska till för att vi ska komma iväg till Spinningen heeeeela hösten!

  SvaraRadera
 4. Tack för fina ord om mina tavlor. Du är så klart välkommen att göra en beställning sen:))

  Kram

  SvaraRadera
 5. Mm, det är alltid kul att träffa sina kollegor efter ledigheten om så bara den är över en helg. "Spinna på" ikväll!!! Kram / Susanne Förresten... jag har en utlottning på gång hos mig : )

  SvaraRadera
 6. Älskar spinning, var själv instruktör förr!
  Hoppas det går bra, gäller att komma över tröskeln :)
  Ha en bra dag! Kram Milla

  SvaraRadera
 7. Lycka till med spinningen, skulle verkligen behöva börja på det efter den här sommaren! Fniss! Må så gott! Kram Therese

  SvaraRadera
 8. Tack för din snälla kommentar om Julias rum, jag kommer gärna:))
  Blev fast på dina bilder från Kroatien, jag längtar utomlands nu. Har abstinens då vi brukar åka varje år denna tiden och inte i år....usch hur ska jag klara vintern.
  Ha det så gott och hoppas att du överlevde spinningen.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Tack för flaggan! Vi kanske ses på gymmet framöver - köpte 6 månaders kort idag så nu ska här tränas!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 10. Hej vännen och tack för titten hos mig! Lycka till med spinningen och vad skönt att höra att det känns bra även när man börjar jobba! Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Hej Heléne!

  Heja dig! :) Vad duktig du är och visst är det så, det är för att få känna den där sköna känslan och kicken av endorfiner när man är klar som man gör det. Den känslan som är värt allt slit. ;)

  Sköt om dig!
  Kram Lotta

  SvaraRadera