måndag 16 augusti 2010

Ny vecka
Hihi vilken skojig bild jag hittade på nätet *ler*.


Då var en ny vecka igång, redan andra efter semestern. Natten på jobbet löpte på bra, och nu är längsta natten gjord för denna veckan. Så rackarns skönt.

Just nu gör jag inte så mycket. Kände mig ganska trött när jag vaknade, så här slappas det bara. Fick ett överraskande besök av Alexander för en stund sedan. Han jobbar ju egentligen med det strulade på hans arbetsplats, så det flesta blev hemskickade. Han ska börja kl. 17 istället. Kul för mig för då får jag ha honom här en stund *blink*. På onsdag kommer äääntligen barnen till mig efter 2 1/2 vecka hos sin pappa.

Nu ska jag laga lite mat. Lax och potatis står på menyn idag. Sen väntar ett spinningpass med en härlig instruktör!


PS. Just nu spelas denna låten flitigt i min Ipod.
Kramis/Heléne

4 kommentarer:

 1. Hahahah...härlig bild. det är väl nästan så eller..hihi...sorry men spinninginstruktören var på annat håll ikväll*blink* Rasmus Seebach har jag numera på mina spinningpass....känns det lockande eller...hihi...sköt om dej/kram

  SvaraRadera
 2. Ååh den låten spelar jag för fulla muggar när jag åker till och från jobbet;) såå bra!
  Kul bild, jag jobbar andra veckan men det går så bra ändå. Fast jag saknar tiden hemma, hinner inte dona så mycket som jag vill:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Haha det var en bra bild. Typ så känns det nog när det är första arbetsdagen efter semestern. Mmm ibland så är maken allt snäll i detta hus. Ha det så gott/ Kramkram Anne

  SvaraRadera
 4. Superbra låt! Ibland känns det så när det är måndag och en ny arbetsvecka...hihi...Ibland längtar man ihjäl sig efter barnen när de är borta fööör länge.

  Ha det gott/kram C

  SvaraRadera