torsdag 1 november 2012

November

Mina fötter i höstlöven.

Glöggmys.

Spökbakelser som jag bakade i tisdags.



Hej hopp!

Idag är det första november. En riktigt regnig och tråkig dag här i min stad. Sista
arbetsdagen för denna veckan för mig, sedan tar jag helg.

Tyvärr så har jag fått en riktig bloggtorka. Tycker inte att det känns roligt att blogga
just nu. Hoppas inspirationen kommer tillbaka snart. Visar Er några bilder som jag
har lagt ut på Instagram de senaste dagarna. Kvalitén är ju usel med en Iphone3 men
ni får hålla tillgodo ändå.

Ha det gott!

Kramis/Heléne
 

16 kommentarer:

  1. Mmmm Vad härligt med glögg och söta bakelser.Hoppas att lusten att blogga kommer tillbaka snart.För du är saknad ska du veta.Ha en skön torsdag fina du .Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Hej vännen!

    Jag känner så igen mig i det du skriver.

    Jag har haft en jätte jobbig period i mitt liv som gjort att jag tappade lusten totalt med blogging och allt vad det innebär. Jag ville inte veta ordnet av varken bloggen eller datorn och framför allt inte hålla på å ta massa bilder. Jag var helt enkelt äcklad av allt.

    Men så vaknade jag upp en dag för ca en vecka sedan och hade så mkt energi att jag kunde lagt ut 10 blogginlägg där och då. Och nu är allt som vanligt igen och jag älskar att blogga. Jag tror man måste ge sig själv tiden att vila ut från bloggen, med en gång den känns som ett måste, ska man ta en paus. Så gör det, lev livet utan kravet om bloggen och när lusten faller på igen så börjar du igen. Vi läsare finns ju kvar här oavsett och ser när du lagt ut inlägg igen.

    Var rädd om dig och njut denna tid som börjar nu.

    Stor kram

    SvaraRadera
  3. Vad fint, härliga löv och söta bakelser!


    Blogga ska vara roligt, helt ok att pausa. Vi finns här. Skriv när du känner för det!

    Varm kram
    Lotta

    SvaraRadera
  4. Huvudsaken är att du bloggar när du känner för det, jag kommer titta in här titt som tätt ändå! Tycker du skriver en urmysig blogg!

    Kram,
    Angelica

    SvaraRadera
  5. Åh ja den där känslan kommer ibland. Man vill ju inte tvinga sig till att skriva heller. Hoppas det går över för vi vill ju gärna kika in hos dig:-) Skickar en kram till dig <3

    SvaraRadera
  6. Tittar in för att önska dig en riktigt GOD JUL.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  7. Spot on with this write-up, I seriously believe that this web site
    needs far more attention. I'll probably be returning to read through more, thanks for the info!

    Check out my weblog - cash payday loan

    SvaraRadera
  8. Kikar in och säger hej fast jag vet att du inte kanske hänger här så mycket nu. Saknar dina härliga inlägg:) Hoppas allt är bra med dig! Kramar från mig

    SvaraRadera
  9. En sådan rolex replica designfilosofi går till hjärtat i vad Seiko Tuna ursprungligen skulle rolex kopia handla om - och det är ett pålitligt, hållbart och mycket läsbart tidsinstrument för professionella dykare. Lättheten att replika klockor läsa urtavlan i mörka eller skumma vatten, samt att kunna passa på handleden över en våtdräkt gör fake rolex både bra användbarhet, men också mycket praktiskt om du vill ha en av dessa som din dagliga tidstycke ingenstans nära en vattendrag.
    Inuti klockan fake Rolex finns Seikos egengjorda kvartsrörelse med kvarter 7C46 som innehåller komplikationer på rolex replica dagen / datum på ratten utöver tiden. Medan Seiko erbjuder allt från Spring Drive till Rolex replica automatiska versioner av tonfisken, har jag alltid föredragit denna tid som en avancerad kvartsbit. Jag är lite oklar när det gäller rolex kopia konstruktionen i det totala fallet, men jag tror att det mesta är belagt titan med fake cartier en keramisk insats på den roterande ramen och eventuellt keramik för den yttre “huven” som går över innerhöljet, vad som ger fake IWC Seiko Prospex tonfisk det distinkta utseendet. Observera att också släppt för 2020 är en systermodell fake audemars piguet till S23631, som är den något mindre (47,7 mm bred) och i hårdbelagd stål (inte i svart) Seiko Prospex tonfiskreferens fake panerai S23629. Båda klockorna har liknande urtavlor, safirkristaller och delar samma kvartsrörelse, men prisskillnaden mellan de fake hublot två modellerna är nästan 1 000 $. Varför kan det vara det?

    SvaraRadera