lördag 7 augusti 2010

Bloggerska på vift

Den fina altanen är alldeles nybyggd. Ägarinnan och hennes yngsta son syns visst på denna bilden *fniss*.

Hej hopp igen!

Den här veckan har bloggerskan varit på vift och sovit lite överallt. En natt hos mamma och tre nätter hos två väldigt goda vänner.

Bilderna ovan är från ett av övernattningsställena *blink*. Där bor min fina tjejkompis S som jag har känt väldigt länge. I onsdags eftermiddag var jag bjuden på fika hem till henne. Vädret var fint så vi kunde sitta ute på hennes alldeles alldeles nybyggda altan. Den var så fin och möblerna var härliga att sjunka ned i. Som alltid hemma hos henne så fick jag supergott hembakat fikabröd. Vi skildes åt en stund för att träffas igen lite senare. Då gick vi en runda med hennes hundar. På kvällen bjöd hon mig på italiensk buffé och så drack vi av mitt kroatiska rosévin. Jag sov över där...i hennes mans säng *fniss*. Mannen fick sova i ett annat rum hihi.

Nu är jag ganska nyss hemkommen från Gislaved. Där har jag varit i två nätter hos en annan väldigt fin vän. Vi har ätit och druckit gott, pratat gamla minnen och mått väl. Första kvällen jag var där så hade hon även bjudit hem sina föräldrar. Dem har jag inte träffat på lite drygt två år så jag kan lova att det var ett kärt återseende ♥!

Ikväll är jag bjuden till min svägerska. Ska blir riktigt skoj, för jag har inte träffat henne på såååå länge. Clara var sugen på att cykla med, och det var ok för U (svägerskan alltså).

Ha en fin kväll önskar jag er alla!

Kramis/Heléne

7 kommentarer:

  1. Vilken fin altan, helt i min smak

    Ha det så kul ikväll

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilka mysiga dagar du har haft.Men det är ju bara så koj att komma bort och träffa vänner.Vilken läcker altan.Bara så snygg.Ha nu en mysig och rolig kväll.Ha det bäst Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Alltid lika trevligt att ha dig här!! Kul med en tjej som nattar över som omväxling... :) Hoppas ni har det trevligt ikväll! Kram Suss

    SvaraRadera
  4. Hej o hå!!!

    Åhhh vad skoj o träffa dig igen. Kanonroligt o bara tjöta o dricka lite gott... Det får vi göra om snart...
    En BiB o pensel i högsta hugg eller hur var det, hihihi...
    Ska hälsa från mor o far, de tyckte det var superhärligt o träffa dig igen. Du/Ni i Vetlanda e saknade här, Vett du... Hihi

    Kram kram o hälsa dina änglar...
    Lena

    SvaraRadera
  5. Mysigt med lite väninnetid! Så kul att träffa sina vänner runt om i landet! Vad fint hon fått på sin altan! :) Ser riktigt lyxigt ut med de stora möblerna!

    Hoppas att du får en mysig dag!

    Kram Emma

    SvaraRadera
  6. Härligt att vara på vift ibland och träffa nära och kära!:-) Vilken fin altan din vän har, me like!

    Kram Sofia

    SvaraRadera
  7. Så härligt att få åka iväg själv på en litan tripp! Förstår att du har haft det trevligt.
    Fin altan den vän har.
    Kram C

    SvaraRadera