söndag 29 augusti 2010

Göteborg och kalas



Mååånga kassar blire när fyra brudar shoppar loss i Göteborg *blink*.



Nöjda med alla sina inköp är dessa två snyggingar. Skål!




Hej hopp!

Igår åkte jag, Clara och min vän A och hennes dotter till Göteborg för en dags shopping. Vi åkte buss tidigt på morgonen och var hemma ganska sent på kvällen. Dagen var mycket lyckad. Vi sprang på staden heeela långa dagen och shoppade en hel del. Alla köpte kläder utom jag, som så klart handlade till mitt lilla gårdshus istället. Vi avslutade dagen på en grekisk restaurang där vi åt och drack mycket gott. Till efterrätt blev det lite kaffe och smarrigt tilltugg i solen på en uteservering längs avenyn.

Idag tog jag en riktigt lång sovmorgon, och Clara fixade fram frukost till sin gamla mamma *ler*. Och nu har vi ganska nyss kommit hem från min lillebror med sambo som har haft födelsedagskalas. De fyller ganska nära varann så de hade dubbel-kalas. Mycket god mat serverades, och riktigt trevligt att träffa alla, för tyvärr så blir det inte så ofta.

Nu ska jag förbereda lite här hemma inför första jobbnatten denna veckan.

Ska förresten visa lite bilder i veckan på vad vi shoppade i Göteborg.

Ha en fin söndagskväll.

Kramis/Heléne

8 kommentarer:

  1. Hej

    Låter som en fantastisk helg. Jag har aldrig shoppat loss i Göteborg. Den ända gången jag varit där var förra sommaren på en blix visit då Madonna gästade staden. Själv så har jag lyckats raffsa av tjejmiddag, Furuviks zoo, kräftskiva hos svärmor, svamp plock, storstädning, storhandling och brödbak denna helg. Nu är jag trött och ska avsluta kvällen med DVD, snabba cash.

    Ha det fint/Karro

    SvaraRadera
  2. Åååå kan tänka mej hur skoj och mysigt ni har haft det i goa Götet.Finns ju bara så mycket roliga butiker.Älskar att shoppa i Götet. Bara så skoj.Vad härligt att helgen blev lyckad.Önskar dej en skön kväll och en bra start på veckan.Ha det bäst kram Rita ♥

    SvaraRadera
  3. vi hade mycket kul igår /clara

    SvaraRadera
  4. Vad mysigt o roligt ni verkar ha haft det....
    Du undrade om kakan häromdagen och den heter "Långbans kaka, Filipstadskaka och Tuppkaka". Kärt barn har många namn....Hoppas att du får en bra vecka! Kram Therese

    SvaraRadera
  5. Jag var och shoppade med maken i lördags. Var rätt ok det med, även fast vi inte var i en så stor stad som Göteborg. Lite nytt till hösten hittade vi iallafall.
    Ha en skön vecka!
    Kram Elle

    SvaraRadera
  6. Det kan ju inte annat än att bli mysigt när man åker iväg sådär....kul att ni hittade lite och att maten smakade, längtar tills shoppingbilderna kommer...lite nyfiken ju *blink* kramiz

    SvaraRadera
  7. Verkar ha varit en trevlig dag med shopping. Kul!

    Kram

    SvaraRadera
  8. Hej Heléne!

    Vad mysigt ni hade det i Göteborg! :) Och det är ju verkligen en stad som gjord för att shoppa i. ;) Jag kan tänka mig att det blev mycket fint med hem? :)

    Ha en fin vecka och sköt om dig vännen! :)
    Kram Lotta

    SvaraRadera