lördag 8 maj 2010

Hemma igen

Bye bye Barcelona!Hej hopp igen!

Nu är jag tillbaka efter några minnesvärda dagar i Barcelona. Allt har varit toppen, nja det är klart, vi hade ju önskat lite finare väder under fotbollsmatchen på Camp Nou. Men vädret är ju en av de få saker som vi människor inte kan styra över så det var bara att gilla läget. Att få se Alle kliva i på denna gigantiska stadion är obeskrivbar. Han var lyrisk. Men förressten, det var vi alla fyra *blink*. Förutom fotbollen så har vi gått och gått och gått. Vi har även åkt sightseeingbuss, ätit gott, druckit gott och haft det riktigt bra.

Kom hem igår och nu är jag sjuk. Förkyld, ont i halsen och feber. Som tur är så började inte min svacka förrän igår morse. Det var en vidrig landning på Kastrup med sprängande öron för min del. Blä! Vill helst inte uppleva en landning i förkylt tillstånd någon mera gång.

Kramis/Heléne

13 kommentarer:

 1. Christina.W8 maj 2010 12:19

  Välkommen hem...visste att du skulle gilla Barcelona, Tråkigt att du har blivit förkyld....krya på dej/kram

  SvaraRadera
 2. Kul att du är tillbaka igen!
  Du har säkerligen haft lite bättre väder än oss andra. T o m här i Tyskland har vi haft ett par kalla dagar med regn. Först nu börjar solen titta fram igen lite försiktigt.
  En förkylning dras de flesta med just nu. Har en halv sjukstuga här hemma. Hör till årstiden och de skiftande temperaturerna helt enkelt!
  Ha en skön lördag!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 3. Låter som att ni haft en kanon resa! Kan se alla fyras miner när ni kom till Camp nou. Det är en magnifik arena och lika magnifik stämning. Skönt att inga askmoln ställde till det för er. Nu får du repa dig och komma och fika någon dag. Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Tyckte det var något som fladdrade till i ett av flygplansfönstren....*ler*

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaka!!!
  Förstår att det var häftig ett se fotboll på plats =) Ja ibland är inte vädergudarna på våran sida ;)
  Jag köpte tofflorna.... Älskar dem!!!
  Kram Fia

  SvaraRadera
 6. ja det va TOPPEN i barcelona :)
  Du får krya på dig;)/Clara

  SvaraRadera
 7. Åhh vad härligt med barcelona, vad avis jag blir!!:-) Camp nou, wow! Själva ska vi till Milano om 3 veckor, längtar nåt otrooligt mycket!!

  Ha en fin kväll!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 8. Hej vännen och välkommen hem! Förstår att det har varit mysigt i Barcelona! Krya på dig kram från Maria

  SvaraRadera
 9. Kul att höra att ni har haft det bra, har precis kollat på Barca. Synd att du hann bli förkyld innan ni kommit hem, hoppas du blir bättre snart.
  Krya på dig! Kram Suss

  SvaraRadera
 10. Välkommen hem, låter som en toppenresa! Krya på dig! Kram Therese

  SvaraRadera
 11. Välkommen hem igen. Barcelona låter underbart, synd du skulle bli sjuk då, typiskt att bli det när man kommer hem från en resa..

  Krya på dig. Kram Camilla

  SvaraRadera