måndag 31 maj 2010

Varför?Hej på Er!

För några år sedan så gjorde kommunen så fint här "hemma på våran gata i stan". De gjorde en fin cykelväg och sådde gräs mellan väg och cykelbana. På gräset planterades stora och fina träd. Men nu är det så här att man ska tydligen inte kunna ha träd här. För hur många gånger dessa träd har blivit knäckta det kan jag inte ens räkna till. Var och varannan helg under dessa år som de har funnits här så är det några som har knäckts. Igår morse när jag vaknade så var två stycken knäckta igen plus att ett till redan var av. Varför måste folk förstöra??? Och när kommunen sen åker hit och planterar nya, så är det snart något som är knäckt igen. Jag blir både ledsen och arg när jag ser detta. Och vad kostar det för kommunen att hela tiden hålla på att plantera nya!?! Likadant med min brevlåda. Undrar hur många gånger den har blivit stulen? Den första jag blev av med var en svart och fin från Bruka. Sedan har de försvunnit två till. Men då hade vi som tur är satt dit gamla och fula.

Varför måste man göra så här???

Kramis/Heléne

10 kommentarer:

 1. vilka puckon/Clara

  SvaraRadera
 2. Det är så tråkigt att se bilderna på träden som blir förstörda på ett så menigslöst sätt.
  Undrar vad de som gör så tänker.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Men vad jobbigt.Vad arg jag bir.Finns det ingenting annat att göra eller????Förstöra tråd.Fy vad tråkigt.Undra vad dom som gör så tänker .Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Fy, vad trist när folk inte kan låta saker och ting vara ifred. :( Man blir så less! :(

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. jag är ganska säker på att dessa ungdommar saknar respekt....och har aldrig fått lära sej vad som är ditt och vad som är mitt....!

  SvaraRadera
 6. Ja, det är något helt obegripligt! Men med min "galnegranne" ... så förvånas jag inte längre :(

  SvaraRadera
 7. Åh jag blir så arg så jag kokar, och ledsen, när dom äntligen tagit sig upp och börjar gro så är det nån ouppfostrad (tydligen) som går å förstår i brist på annat å göra...herregud så meningslöst.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 8. Lilla Korsvirkeshuset31 maj 2010 21:57

  Fy för vad tråkigt! Ja man kan verkligen ställa sig frågan varför!

  Kram,
  Angelica

  SvaraRadera
 9. Så onödigt....Man kan verkligen undra varför? Önskar dig en trevlig Tisdag vännen! Kram Therese

  SvaraRadera
 10. Åh vad arg jag blir då jag läser detta. Så onödigt och dumt. Varför??? /Sofia

  SvaraRadera