lördag 1 maj 2010

One more slice

Sköna maj välkommen!

Eller sköna och sköna..... idag är det kallt som bara den här. Har varit med en arbetskamrat på fotboll. Hennes sambo (och min arbetskamrat) spelade match. Så himla kallt så jag hade behövt vantar. Men strunt i det för det blev vinst iaf. Grattis!!! Jag informerade henne när vi satt där att på tisdag sitter jag på Camp Nou och kollar på fotboll *ler*.


Ääääääntligen har den kommit. Leila Lindholms nya bakbok. Som jag har väntat! Åkte ner till staden endast för att införskaffa mig denna. Så otroligt fina bilder och smarriga recept. Nu blir jag sugen på att baka kan jag lova! Men det får vänta för nu ska jag cykla till en av mina godaste vänner och dricka lite vin och tjöta.

Ha en skön kväll!

Kramis/Heléne

3 kommentarer:

 1. Mums och hoppas du är uppvärmd nu?!
  :)

  SvaraRadera
 2. Älskar Leila! Får nog bli en runda på stan för mig med idag - den boken vill man ju inte missa! :) Kika in hos mig, du har fått en utmärkelse! Den är du värd!

  Kramar Emma!

  SvaraRadera
 3. Jag känner Leila bara till namnet, för hon nämns överallt och verkar vara vääääldigt populär i Sverige. Får väl skaffa en bok av henne vid mitt nästa Sverigebesök.
  Låter i allafall trevligare att mysa med en bok än att ställa sig frivilligt i kylan och kolla fotboll *ler*
  Ser i kommentaren ovan att du fått en utmärkelse och grattar dig redan nu till den!
  Ha en skön söndag!
  Kram Elle

  SvaraRadera