torsdag 1 juli 2010

RW


Hej hopp!

Idag mina vänner är det exakt 4 år sedan jag satt (eller stod och hoppade) på Ullevi och njöt av att se och höra Robbie Williams. Vilken magisk kväll! Bästaste vännen var med, bästaste vädret var där och absolut den bästaste och snyggaste artisten på scenen! Full pott med andra ord. Något jag väldigt gärna skulle vilja uppleva igen. Finns kanske någon som vet om han är eller ska ut på turné i Europa i år? Lämna gärna en kommentar och berätta i så fall.

Idag har jag varit på lite skön och behövlig nagelvård. Och det var trevligt som vanligt. Sedan åkte jag hem till mina föräldrar en stund. Fick mat och kaffe. Mums

Igår klickade jag hem en liten beställning från Elsas hem. Och vet ni......varorna kom idag! Fin service kallar jag det. Så nu ska jag sticka ner till staden och hämta mitt paket *ler*.

Kramis/Heléne

6 kommentarer:

 1. Å RW är stor idol till mig med=) Han är kanon! Elsas hem är ytterligare en favorit, butik med mycket fint!

  Ha en mysig kväll=)
  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 2. Ja Robbie Williams är sannerligen en riktig entertainer! Måste varit en kanon kosert!

  Kram,
  Angelica

  SvaraRadera
 3. Oj så mycket folk, helt galet!
  Kul när det blir lyckat. Vilken service att få paketet så snabbt. Det måste du visa.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Oj vad folk och visst är han bra. Har inte en aning om han skall ut på turnée. Elsas hem ligger bara ca 3 mil från mig. Har handlat därifrån och det är bra service helt klart. Ja vänner betyder massor för mig. Tänk vad ensam man skulle vara utan dom. Ha lite nyfiken får du allt vara...
  Ha det gott vännen Kram Anne

  SvaraRadera
 5. Så koselig blogg du har:) Ser vi har samme sommerskjorte fra Kappahl.

  Ha en fin helg,
  Klemmer fra Janne!

  SvaraRadera
 6. Är det redan 4 år sedan..... minns fortfarande när jag lyssnar på honom. Hoppas hoppas att han kommer snart igen, i alla fall till skandinavien. Då åker vi igen!
  Kram

  SvaraRadera