måndag 17 maj 2010

Morotskaka



Hej på Er!

Min arbetsnatt har varit ganska jobbig. Har inte känt mig pigg alls. Men men, det är bara att bita ihop. Snart är jag 100 på topp igen.

Idag har jag varit hos min föräldrar en stund. Fick en bit morotskaka som min snälla mamma hade bakat åt mig. Receptet är hämtat ur boken Rosendals trädgårdscafé. Mmm så mycket gott det finns i den, och massor av fina bilder. Och om ni är i Stockholm någon gång så gör ett besök där. Ni kommer inte att bli besvikna tror jag.

Det var så synd om min mamma idag för hon hade fått jätteont i ryggen. Hon har besökt en kiropraktor idag och ska tillbaka till honom på onsdag. Måtte behandlingen hjälpa henne för på torsdag ska de flyga till Azorerna. Håller alla tummar jag har för att hon ska bli pigg!!!

Nu ska jag fundera vidare på min och vännens planer *blink*.


♫♪ Happy birthday to you ♫♪. Grattis min fina barndomsvän Cecilia på bemärkelsedagen! Tänker på dig.
Kramis/Heléne

9 kommentarer:

  1. Tack för tipset, är ju i Sthlm ibland, ska besöka det fiket...hoppas din mamma blir ok i sin rygg../kram

    SvaraRadera
  2. Syndigt gott. Nu blev jag sugen på nåt. Jag som skulle vara duktig.

    Kram Karro

    SvaraRadera
  3. Mumma vad gott du!!
    Boken verkar vara nått i min smak med tror jag..
    Tack för tips! : )

    Hoppas ni kryar på er både mamma och du..

    ♥Mia

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Vilken tur att du kikade in hos mig så att jag hittade din mysiga blogg. Älskar morotskaka, såå gott! Lägger till dig i min blogglista så jag inte missar något, hoppas att det är ok!
    Ha en fortsatt bra vecka!
    kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Hoppas att din mamma blir bra. Inte så kul kanske att flyga så långt med ryggont. Morotskaka är ju så gott. Mina barn älskar det och framförallt frostingen hihi. Undrar vad ni har för planer??Nyfiken.../ Kramkram Anne

    SvaraRadera
  6. Hej Heléne!

    Hjälp, vad god morotskakan ser ut! :) Morotskaka är en av mina stora favoriter. Mums! :) Jag har ju dessutom den kokboken så det receptet får jag ta och leta fram. Tack för tipset! :)

    Trist när man inte känner sig helt på topp, men tyvärr behövs ju de dagarna också. Jag hoppas att du känner dig bättre nu? :) Likaså att mamma kryar på sig med ryggen. :)

    Ha en fin dag!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  7. Min snälla lilla mormor är så snäll/Clara

    SvaraRadera
  8. Oj vad smarrigt!
    ser fantastiskt god ut!

    Kram,
    Angelica

    SvaraRadera
  9. Tack alla som har kommenterat min onda rygg. Har varit hos läkare och fått dunder medicin känns redan bättre, kanske att vi kommer iväg på vår resa till Azorerna /Kram Mamma a

    SvaraRadera