måndag 14 juni 2010

Mitt sommarkök

Hej hopp!

Vaknade kl. 11 och kunde inte sova mera. Alldeles för lite sömn när man jobbar natt och dessutom har varit uppe ett helt dygn. Blir nog en härlig natt på jobbet......

Idag har jag varit på staden och träffat två av alla mina härliga arbetskamrater. Vi fikade och gick till Gina Tricot en runda. Tänk vad det betyder mycket med fina kamrater på jobbet. Många av mina kollegor är väldigt mycket yngre än mig, haha ja t o m så att jag kunde vara mamma till flera av dem *blink*. För mig spelar det ingen roll att det är en sådan stor åldersskillnad. Jag har lätt att anpassa mig och har inte svårt att trivas med olika människor och de jag gör. Mina arbetsuppgifter är väl inte alltid det roligaste man kan pyssla med, men jag trivs kanon ändå och mycket beror på kamraterna runtomkring mig. Vi är ett glatt gäng på natten och "tant Heléne" är t o m med på deras fester ibland *ler*. Sen trivs jag med mina arbetstider. Att jobba natt passar mig perfekt. Får mera fritid, får mera pengar i plånboken och dessutom bara 34 tim arbetsvecka. Helt perfekt eller hur???

Idag visar jag lite bilder från mitt sommarkök som nu har fått lite ljusblå detaljer. En härlig färg på sommaren och som passar bra till vitt och zink tycker jag. Jag är jäääääättedålig på att ta bilder mot ett fönster. Kan inte, så ursäkta kvalitén.

Nu ska jag äta svenska jordgubbar som jag har köpt på staden idag.

Kramis/Heléne

6 kommentarer:

 1. Gillar ditt kök, får nog be dej styla lite hemma hos mej *blink* Måste säga att man blir lite smått avundsjuk på eran sammanhållning på natten, jag är glad att jag sköter mej själv nu! njut av dina jordgubbar, har oxå köpt på torget idag...Kram

  SvaraRadera
 2. sv:
  ja det va mysigt att träffa olliver igen :)
  haha det är inte varje dag pappa är med på tävlingar och i stallet, man han ställer gärna upp och kan hjälpa till med mycket, han är riktigt duktig faktiskt. synd att han inte hinner vara med mer.. :)

  SvaraRadera
 3. Jordgubbar i massor, det är så vi vill att sommaren ska vara! Gott!

  Sommarpiffet i köket gillas starkt här i lillakorsvirkeshuset, ljusblått är en så härlig färg som gör sig så fin till allt det vita!

  Kram,
  Angelica

  SvaraRadera
 4. Hej Heléne!

  Vilket fint sommarkök du har! :) Så ljust och fint. :)

  Vad härligt att ha goda arbetskamrater som man trivs bra ihop med. Sådant betyder mycket och precis som du säger har ålder ingen betydelse. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Hoho...Jag är med på alla 3 punkterna, inlägg, länkar och följer. Älskar Greengate.Tack snälla angående vårat nya hus. Ja det är ett fantastiskt hus som jag alltid har sneglat på när vi har åkt förbi. Hoppas att allt är bra. Ha det gott/ Kramkram Anne

  SvaraRadera
 6. Mums jordgubbar/Clara

  SvaraRadera