lördag 12 juni 2010

After work

Pizzan Blueberry hill från Terassen.

God kväll alla mina vänner!

Här i småland håller vi på att blåsa bort en lördag som denna. 11,7 grader visade termometern vid lunchtid.

Har haft en skön dag här hemma. Tog en låååång sovmorgon. Sedan kom Clara en stund. Hon har nämligen fått sin första mobil, så vi pysslade lite med den. Och hon är såååå glad. Tack Kenneth (min bästa storebror) säger både hon och jag *blink*.

Nu har jag nästan nyss kommit hem från en härlig after work med några söta vänner. Vi drack ett varsit glas vin, delade på en pizza och "tjötade" i flera timmar. Och mycke skratt blire *ler*. Pizzan som vi åt heter Blueberry hill. Den är gjord med tomatsås i botten, sen massor av gorgonzola, mozzarella och cheddarost på. Till den serveras det en liten skål med blåbärssylt. Säger bara mmmmmm. Prova om ni har möjlighet någon gång vet ja!

Kramis/Heléne
PS. Inte bästa kvalitén på bilden ovan. Är fotat med mobilen.

6 kommentarer:

  1. Sylt till pizza? Ja, man måste våga testa *ler*!

    SvaraRadera
  2. Va trevligt, synd att jag missade detta men har precis blivit färdig här hemma och med Svea. Jag har badat och fönat henne inför utställningen imon. Hoppas det blir nåt mer tillfälle... :). Ha en bra kväll! Kram Suss

    SvaraRadera
  3. Halloj

    Låter mycket trevligt, har dock aldrig ätit pizza med sylt till. Ibland så är de mest underliga blandningarna de godaste.

    Kram Karro

    SvaraRadera
  4. Tack för tipset, det ser ju verkligen gott ut/kram

    SvaraRadera
  5. Vilken mysig dag.Vad mysigt med vin skratt och mycket tjöt .Underbart.Pizza med sylt ja det ska jag ju testa någon gång.Ha en skön söndag.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  6. Helene, vilken mysig blogg du har:)! Ha en fortsatt bra söndag! Kram / Frida Svensson

    SvaraRadera