torsdag 29 april 2010

Förberedelser


Hej på Er!

Natten på jobbet har varit bra. Bara ett arbetspass kvar för den här veckan, sen är det helg igen. Idag har jag fixat och donat lite inför våran resa nästa vecka. Jag har växlat pengar, plockat fram sommarkläderna mm. Ska bli så kul att åka iväg. Min chef kom tillbaka inatt efter några dagar i Barcelona. Han hade haft det jättebra, och jag fick lite tips av honom. Bl a att vi ska hålla i våra väskor ;). Fint väder hade det varit, så han var allt lite brunbränd......eller röd *blink*.

Ikväll är det åhörarkväll på gymnasiet för Alle och Clara är just nu på handbollsträning. Själv ska jag roa mig med massor av tråkiga saker nu.

Tack snälla alla ni för era kommentarer. Jag blir jätteglad!!!

Kramis/Heléne

7 kommentarer:

 1. Åsa Åkesson29 april 2010 19:08

  Hoppas att ni får en alldeles underbar resa! Hälsa Tej att en öl är lika mycket som sju kanelbullar...så fika på ni! Kramis!

  SvaraRadera
 2. Ja, de har ju fint väder nu och bättre lär det bli!
  :)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin kamera!!! Den kommer ju väl till hands nu inför resan. Ja håll i väskan, jag vet folk som har blivit av med den där. Hoppas att ni får en fantastisk resa, inget avis näääeee då. / Kramkram Anne

  SvaraRadera
 4. Åh vad härligt!! Förberedelserna är ju halva nöjet av resan,tänk vad kul ni kommer att ha de.
  Har inte lust att följa med nääe då inte alls ;)

  Kram från en lite avis granne..:)

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Å - jag vill också åka till Barcelona:) Verkar vara många bloggare som är på väg dit nu.

  Ha en underbar Valborgshelg - kram!

  SvaraRadera
 6. Hej, gud så härligt med en resa hoppas ni får det toppen! Önskar dig en underbar valborg:) Kram

  SvaraRadera
 7. Hoppas du får en härlig resa..kameran åker väl med kan jag tro :-) Jo det blir spännande att vara med i serien, men kommer väl få ångest när man ser sig själv på tv ( för att inte tala om att höra sig själv ) hihi kram

  SvaraRadera