fredag 16 april 2010

Green GateHej på Er!

Veckans bästa dag är här igen! Och nu har jag bara två veckor kvar att jobba, sen far jag till Barcelona några dagar för att bl a titta på FC Barcelona:).

Idag visar jag vad som låg i mitt paket som kom från balders hage härom dagen. Servetter och handdukar från underbara Green Gate! Det låg även en grön kaffemugg med vita prickar på i den lilla lådan. Den är perfekt att ha vitsippor i;). Jag är ett stort fan av Green Gate. Älskar deras porslin, textilier, servetter.....you name it.

Nu ska jag gå ut i solen och njuta.

Ha en fortsatt skön fredag!

Kramis/Heléne

7 kommentarer:

 1. Med säkerhet kommer min son att höra till en av de stiligaste killarna under konfirmationen. Min äldste son var det (faktiskt...) för två år sen. Man blir så j-a stolt när man ser sina söner i kostym...*tår i ögat*

  Önskar jag hade hittat lika söta servietter...

  Ha en skön helg!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 2. ICA har lanserat en blommig variant där både bricka, thekopp, mugg, skål och servetter ingår. Billigt och fint!
  :)

  SvaraRadera
 3. Å va fint och vårigt!!!

  Önskar dej en riktigt skön helg - kram!

  SvaraRadera
 4. Åh,vad fint! Jag blir så sugen på att handla, handla, handla. Får alltid såna känslor på våren!

  Ha en bra helg!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Jag älskar också greengate. Tycker det nya mönstret som är på kökshandukarna är så sött. Önskar jag kunde spåra ur ordentligt och bara shoppa loss men måste prioritera tomten nu. Känns trist nu men roligare i sommar när man får belöning för allt slit. Mycket jobb med en helt ny tomt. Önskar jag hade en gammal en med stora mysiga äppelträd. Ja, ja. Om ett gäng år då kanske.

  Trevlig helg. Kram Karro

  SvaraRadera
 6. Barcelona....WOW...det är en sån underbart vacker stad.....det är en plats man måste besöka innan man dör...:)) har varit på camp Nou men då var det ingen fotboll...men ändå var det så mäktigt att tårarana nästan kom....ha en underbar helg KRAM Christina.W

  SvaraRadera
 7. Green Gate är så fint! Härligt att få möta våren i Barcelona. Må så gott! Kram Sofia

  SvaraRadera