fredag 2 april 2010

En lång fredagSkjorta och linne från Gina Tricot.Min lavendelplanta ser ut så här efter ca 10 dagar i mitt hem. Den trivs uppenbarligen här;). Kanske borde frisera den:).

God fredag!

Skönt med några lediga nätter från jobbet. Ätit en lång och god frukost tillsammans med Clara som hon hade tillagat. Det är härligt att ha tid att kunna sitta tillsammans vid bordet och prata om ditt och datt. Igår var vi på after work en stund i bowlinghallen. Clara hade en kompis med sig så de bowlade 1 timma. Vi andra snackade, drack lite gott och hade trevligt som vanligt. När vi kom hem åt vi Thaisoppa med kräftstjärtar. Lite starkt var det men gott gott. Ett glas vitt vin slank ned också.

Idag blir det middag hos mina föräldrar. Lillebrorsan och hans sambo kommer också. Ska bli trevligt. Ikväll lämnar jag över barnen till deras pappa. Vad jag ska göra resten av påsken det vet jag inte.....jooooo det vet jag! Har nämligen lånat en systemkamera av en väääldigt snäll arbetskamrat, så här ska plåtas i dagarna tre:).

Glad Påsk!

Kramis/Heléne

5 kommentarer:

 1. Sen får du gärna komma bort till vår påskfestival om du inte har något särskilt för dig! Kl 18 fram till Lördag och 16 på Söndag!

  vetlandabc.com

  Annars ses vi nästnästa Söndag. =)

  SvaraRadera
 2. Du har också ett "mode-måste" i din garderob.
  Snygg var den..

  Måste nog också köpa en lavendel på stam, jag älskar lavendel, har massor i rabatten.

  Glad påsk!
  Kramkram

  SvaraRadera
 3. Ha en trevlig påsk själv vännen.....jag kan tänka mej vad du kommer att plåta:)) KRAM Christina. W

  SvaraRadera
 4. Glad påsk och .. tack för att du bjöd på den fina bilden på ofriserad planta! *ler*
  :)

  SvaraRadera
 5. Glad påsk! Härlig lavendel, skönt när de trivs!
  Kram Marielle

  SvaraRadera