lördag 3 april 2010

Påskafton



Heléne tipsar!
Har ni provat Xide Spring? Det har jag. Den har en fruktig smak med inslag av honungsmelon, päron och ton av mynta enl Systembolagets beskrivning. Lite söt, men god tycker jag. Passar nog perfekt att dricka när man sitter i brassestolen en ljummen sommarkväll och mår fint:)

Håller han tio i två eller kvart i tre måntro;)?

Igår var vi och åt mat hos mina föräldrar och det smakade så gott med påskmat. Efter maten så tog Alle och jag en tur med den lilla röda Yarisen. Han övningskörde och det gick finfint. Vi åkte till frenillas bod och hämtade en tidning som jag hade lagt undan där. Åkte ju såklart inte hem med bara den, utan shoppade också med mig en blå pärlhyacint och några ägg till riset. Sedan fick jag en bunt med påskliljor av denna snälla dam. Tack så jättemycket Gunilla;).Det är alltid lika trevligt att komma ut till dig. Du strålar som en sol varenda gång.

Nähä ni mina vänner, nu ska jag fotograferings-träna med min lånade kamera. Är ju bäst att passa på nu i dagarna tre för på måndag ska den lämnas tillbaka till sin ägare:(.





Kramis/Heléne

5 kommentarer:

  1. Alltid lika roligt att läsa din blogg Heléne, du tar så fina bilder och skriver kanonbra....ha en skön Påsk/ kram Christina.W

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får en fortsatt mysig påskhelg.Cidern är redan provad och den var super god, instämmer att den passar en härlig sommarkväll.
    Kram Theres

    SvaraRadera
  3. Önskar dig en fortsatt skön påskhelg! Kram från Maria

    SvaraRadera
  4. Hej Helene!
    Hittade din blogg idag! Vad kul att hitta en bloggare som är från Småland. Jag bloggar också och bor i Småland! Jag tycker annars att de flesta kommer från Dalarna eller längre upp.
    Vilken fin blogg du verkar ha. Frenillas bod är ju supermysig! Titta gärna in på min blogg(nystartad)! annasvitastevitt.blogspot.com

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Hoppas du har det bra, inte för många cider ;)
    Vad kul att kunna låna en "riktig" kamera. Min är gammal och dålig och jag önskar mig verkligen en ny.
    Ha nu en fortsatt härlig påsk!
    Kramar Camilla

    SvaraRadera