söndag 28 mars 2010

Ny tid♫♪ Sommartider ♫♪
Äntligen har vi fått ställa om klockan till sommartid. Nu blir kvällarna bara längre och ljusare. Underbart! Fotot på Big Ben är från våran tripp till London i augusti 2009.
Igår hade jag en toppenkväll med många trevliga hockeymammor. Vi åt och drack gott......och lekte lite lekar. Mycket skratt blev det:).Idag har Clara och jag varit ute och plockat lite ris. Rotade fram halmhönan ur förrådet och pyntade till det lite framför kakelugnen.
Nu ska det lagas lite mat och sen blir det bara slapp i soffan ända tills jobbet kallar.
Kramis/Heléne

6 kommentarer:

 1. Nice det va ju jätte fint här hemma/Clara

  SvaraRadera
 2. Halloj! Ja, det är skönt med sommartid! Har stått ute och sålt kaffe och korv på Myrvalla idag så nu är jag frusen. Sv Cupen Mif- IFK Norrköping 1-3 men Mif var duktiga iaf. Var var du ? Du borde stötta din arbetskamrat ;) Stort Grattis till Clara för seriesegern!!! Hälsn Annika

  SvaraRadera
 3. Hej! ja just det man kanske ska ta fram påskpyntet. Tar man fram det för sent så blir påskpyntstiden så kort ;-D

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Det som är synd är att nu kan man knappt tända levandeljus till middagarna som vi brukar ... det gör vi annars till vardags och helg...:(

  SvaraRadera
 5. God söndags kväll!

  Vilken underbart fin höna. Här blir inte så mycket pynt - mest i form av påsk blommor och ris:)

  Ha en mysig kväll i soffan - kram!

  SvaraRadera
 6. Vad fint pyntat, precis lagom som det skall vara...Den tunikan var så söt, vad är det för märke? Gillade dom små bollarna. Såg ditt soffbord, så fintskulle jag definitivt kunna tänka mig ett.
  Kramkram Anne

  SvaraRadera