söndag 14 mars 2010

Rätt låt vann!♫♪ Vi gratulerar våran Kenneth idag. Med blommor och med blad, vi firar denna dag. Vi gratulerar våran Kenneth idag ♫♪. Hurra hurra hurra på din jämna födelsedag, världens bästa storebror! Synd synd synd att vi inte kan träffas idag. Grattis till dig!
Jaha och så var de det här med Melodifestivalen. Meningarna går ju som vanligt isär om det var rätt eller fel låt som vann. Hemma hos mig var det bara jag som blev glad över vinsten. En kanonlåt framförd av en tjej med en annorlunda och ljuvlig röst. Skulle gärna ha varit på plats i Globen igår. Jag minns första gången jag såg Anna Bergendahl på audition i Idol 2008 när hon sjöng Have a heart. Jag fick ståpäls, precis som juryn. Så jag kan bara säga Grattis Anna!
Kramis/Heléne

10 kommentarer:

 1. Grattis Kenneth på din 50-årsdagen;)  Nee det va fel låt som vann,men det är ju vad man tycker tur att man är olika.Men jag tycker faktiskt timoteij,manboy,men det finns många fler en dom////Hälsar Clara

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig till 100%! När Anna var på edition minns jag hennes söta ansikte, lite röda och nariga händer och jag bara häpnade när hon öppnade munnen och sjöng! Oau! Tyckte om Salem al Fakir också:) //Åsa

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att våren har börjat visa sig :)Hoppas ni hade ett trevligt kalas!
  Håller tyvärr inte med dig om att rätt låt vann...;)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. blä :P hon va betydligt bättre på idol auditon än igår ;)

  SvaraRadera
 5. Hon är verkligen underbar...
  Marielle

  SvaraRadera
 6. Hej
  Ja, hon var bra men.... Andréas Johnsson var bäst tycker jag :) //Kristina

  SvaraRadera
 7. Hej! jag kan inte ens fatta att mina barn kommer att bli så gamla att de kan åka buss själva haha. Ser att du också är ett M Jackson fan. Såg på deras dokumentär på tv 4 och tyckte bara att det såg så tillgjort och inövat ut, som om de skulle rentvå sig på något sätt. Upplevde du samma känsla?
  Det enda som kändes äkta var när Storebror berättade hur han kände när han var tvungen att gå ut och berätta att M var död.
  Fint dukat bord, är dina stolar också från Mio? Tycker de påminner om mina?
  Kram Mikaela

  SvaraRadera
 8. Hej och tack för din hälsning! Så kul att hitta hit. Skall kika runt lite mera nu...

  Ha en skön vecka!

  Hälsningar Camilla på Holm

  SvaraRadera
 9. Jäpp Helt klart att rätt låt vann!!
  Brodern din tackar och bockar för gratulationshälsningarna. Vi firade med en fika uti vårsolen, det var härligt :)
  Kram Miko & Kenneth

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Anna är verkligen jätteduktig!
  Ståpäls här med ;)
  Kram

  SvaraRadera